Serviceeftersyn og autoservice

Et regelmæssigt serviceeftersyn sikrer dig en bil, der altid kører som den skal. Udover det sparer du dig selv for omkostningsfulde reparationer med autoservice som følge af, at eventuelle fejl på din bil bliver opdaget for sent. Med vores mange års erfaring i serviceeftersyn og autoservice i Nordsjælland er vi klar til hurtigt og effektivt at løse enhver problem din bil har.

Når du tager din bil til serviceeftersyn på vores moderne autoværksted i Nordsjælland, garanterer vi dig, at du beholder din fabriksgaranti. Lad os foretage et serviceeftersyn af din bil, så du undgår dyre reparationer

Kontakt os allerede nu og book en tid til det næste serviceeftersyn af din bil. Ring på telefon 40 20 14 22 og lad os sørge for, at din bil er i bedste stand.

Derfor er det vigtigt, at du får serviceret din bil med jævne mellemrum

Vi oplever desværre, at der er alvorlige fejl på mange af de biler, vi får ind til serviceeftersyn. Heldigvis bliver fejlene opdaget i tide! Netop derfor er det vigtigt, at du sørger for at få din bil til autoservice med jævne mellemrum.

Udover at du øger din og dine medpassagerers sikkerhed og reducerer din risiko for uheld, vil du også få en bedre pris for din bil, hvis du på et tidpunkt ønsker at sælge den videre. En bil med en udfyldt servicebog sælges nemlig i langt de fleste tilfælde til en bedre pris, fordi køber får tryghed for, at serviceintervallerne er opretholdt.

Det gennemgår vi under serviceeftersyn af din bil

Når du har din bil til service hos os, garanterer vi dig, at vi går grundigt til værks, og at vi har blik for detaljen, så din bil bliver efterset helt i sømmene.

Blandt de områder, vi gennemgår på din bil under et serviceeftersyn, er blandt andet:

  • Dæk og fælge
  • Styretøj og undervogn
  • Klimaanlæg og aircondition service
  • Bremser
  • Motor og motorrum
  • Horn og lygter
  • Elektronikken i din bil

Ud over det har du også mulighed for at bestille olie- og filterskift og påfyldning af andre væsker i din bil efter behov.

Det eneste du skal er at ringe på telefon 40 20 14 22 og bestille en tid til serviceeftersyn og autoservice af din bil på vores service-værksted i Nordsjælland, og så sørger vi for, at du får den tilbage i bedste stand.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.