Om Profil Autoteknik – Din service-partner i Hornbæk

Profil Autoteknik er dit certificerede service-værksted i Hornbæk.

Hos os får du altid sikkerhed for, at vi foretager service og reparation af din bil i allerhøjeste kvalitet, og at vi holder dig opdateret hele vejen gennem processen, så du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning.

På vores service-værksted går vi op i den personlige betjening, og det vil du også opleve, når du kommer ind til os for at få serviceret eller repareret din bil.

Uanset hvilket mærke din bil er og hvilken årgang, den er fra, sørger vi for, at den kører fra vores autoværksted i bedste stand.

Kontakt os og fortæl om den opgave, du ønsker at få løst på vores service-værksted i Hornbæk – så tager vi en snak, og du får et uforpligtende tilbud. Det eneste du skal er at ringe på telefon 40 20 14 22.

Kontakt vores service værksted omkring din opgave

Vi går op i at være fair og retfærdige, så du altid får den bedste oplevelse på vores service-værksted. Derfor vil du heller aldrig opleve uretfærdigt høje priser og reparationer, der bliver foretaget uden dit samtykke – vi holder dig nemlig opdateret hele vejen, og du får fuld gennemsigtighed fra vores side.

Kontakt vores service-værksted allerede nu ved at ringe på telefon 40 20 14 22 og hør, hvordan vi får dig kørende igen.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.