Reparation og skift af motor

Oplever du mislyde, unormale lugte eller røg fra din motor, er det sandsynligvis fordi, den skal repareres. Hos os får du hjælp til udskiftning eller reparation af din bilmotor.

Motoren er din bils hjerte, og når du passer godt på den – blandt andet ved at følge vores gode råd, som du læser i næste afsnit – nedsætter du risikoen for dyre reparationer.

Er uheldet alligevel ude, er du velkommen til at komme forbi vores værksted i Hornbæk. Vi kigger gerne på din motor og vurderer, hvilken reparation, den har brug for. Bagefter aftaler vi sammen en pris, inden vi foretager os andet.

På den måde får du både sikkerhed for, at din motor får den rette reparation, og at vi er fuldstændig gennemsigtige og reelle. Du får den bedste mekaniker oplevelse hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring reparation af motorer. Du er også velkommen til at høre om andre reparationer og services ved at ringe på telefon 40 20 14 22.

Sådan undgår du dyre reparationer af din motor

Vi deler gerne ud af vores viden, så du bliver klædt på til at pleje din motor bedst muligt og udsætte tiden til, at den må til reparation.

Først og fremmest er det en rigtig god idé, at du har overblik over, hvornår der skal skiftes motorolie og oliefilter i din bil. I gennemsnit skal din motorolie skiftes for hver 15.000 kilometer, din bil har kørt. Dette for at du undgår for meget slitage på din motor med dyre reparationer til følge.

Hos Profil Autoteknik hjælper vi dig gerne med olieskift, og du er garanteret, at den olie, vi bruger, er tilpasset netop din motor, så du beholder din garantidækning.

Ud over det bør du også regelmæssigt få tjekket at dele som tændrør, katalysator, kilerem, benzinpumpe og brændstoftilførsel fungerer, som det skal. Når du kommer til serviceeftersyn med din bil hos os sørger vi naturligvis for at gennemgå alle områder. På denne måde forebygger vi dyre reparationer af din motor.

Du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst vedligeholder netop din motor.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på reparation af din motor eller andre opgaver

Efter gennemgang af bilen, kan der gives et tilbud på reparation på bilen.

Det eneste du skal er at kigge forbi vores autoværksted i Nordsjælland. Du kan også kontakte os på telefon 40 20 14 22, og så finder vi den bedste løsning til dig.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.