Klimaanlæg og aircondition service

Er der behov for reparation af aircondition i din bil, eller er det ved at være tid til næste aircondition service, er vi klar til at hjælpe dig hos Profil Autoteknik – dit service-værksted i Hornbæk.

Uanset om skaden er sket, og du derfor skal have en reparation af din aircondition eller dit klimaanlæg, eller om du blot ønsker at få dit aircondition serviceret, så du undgår en reparation, har vi løsningen til dig.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores autoværksted i Nordsjælland og lade os undersøge din bil. Så får du et uforpligtende tilbud på en eventuel reparation af aircondition i din bil.

Alternativt er vi klar til at svare på dine spørgsmål over telefonen. Ring på 40 20 14 22.

Sådan vedligeholder du bedst din aircondition eller dit klimaanlæg

Når du sørger for at vedligeholde din aircondition eller dit klimaanlæg bedst muligt, nedsætter du også risikoen for, at anlægget går i stykker. Går klimaanlægget først i stykker, er det med en dyr reparation til følge.

Med tiden vil dit anlæg tabe kølemiddel. Hvis der er for lidt kølemiddel, vil det slide på olien i dit anlæg. Med tiden vil slitagen nedsætte effektiviteten i dit anlæg, og det kan blive en dyr fornøjelse for dig.

Derfor er det en rigtig god idé, at du sørger for regelmæssig klimaanlæg og aircondition service. På den måde undgår du at opdage slitage for sent og betale store summer for en reparation af aircondition på bil.

Synes du, at du oplever dårlig lugt fra dit anlæg? Så kan det skyldes, at der har dannet sig bakterier og svampe i ventilationen. Her er det en god idé at bruge en speciel rensevæske. Denne sprøjtes ind i dit anlæg og dræber bakterierne – noget vi i øvrigt altid sørger for at gøre, når du kommer til aircondition service på vores værksted.

Kontakt os og hør mere om reparation af klimaanlæg og aircondition service i Nordsjælland

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – uanset om det drejer sig om reparation af aircondition og klimaanlæg, aircondition service i Nordsjælland, eller andre reparationer og services.

Det eneste du skal er at ringe til os på telefon 40 20 14 22, og så tager vi en uforpligtende snak om din opgave.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.