Bremseservice og -reparation

Bremseservice- og reparation øger din og dine medpassagerers sikkerhed. Derfor er regelmæssig bremseservice afgørende for, at du og dine eventelle medpassagerer er sikre på vejene.

Bremserne er en af de vigtigste dele på din bil, når det kommer til sikkerhed. Det er derfor en rigtig god idé, at du får en professionel til at foretage bremseservice på din bil, så du er helt sikker på, at alt bliver gennemgået professionelt og med en fagmands blik for detaljen.

Hos os får du altid bremseservice, der er til at stole på. Vi sørger for, at alle sliddelene i dit bremsesystem som for eksempel bremseklodser, bremseskiver og bremsevæske bliver grundigt gennemgået.

Det er din garanti for, at dine bremser fungerer optimalt. Din sikkerhed kommer i top, efter din bil har været til bremseservice hos os.

Kontakt os og bestil tid til din næste bremseservice. Ring på telefon 40 20 14 22 – så er du garanteret optimal sikkerhed på vejene altid.

Her får du et godt tip til at tjekke, om din bremsevæske er for gammel

Føles det som om, at din bils bremselængde er længere, end den plejer at være? Så skyldes det formentlig, at din bremsevæske er ved at være for gammel. Det er derfor er ved at være tid til, at du får din bil til bremseservice.

Fordi din bremsevæske hele tiden optager vand, kan der danne sig luftbobler i væsken ved høje temperaturer. Disse luftbobler bliver presset sammen, når du træder på din bremse, og de kan i værste fald forhindre, at bremsetrykket i din bil bliver tilstrækkeligt, og at dit bremsesystem svigter med fatale uheld som konsekvens.

Derfor er det vigtigt, at du som minimum får efterset dine bremser og skiftet din bremsevæske en gang hvert andet år – så er din sikkerhed altid i top.

Bremseservice er en tillidssag

Derfor går vi altid grundigt og professionelt til værks. Vi går aldrig på kompromis med din sikkerhed, når du kommer til bremseservice i Nordsjælland hos os. Derfor vil du også opleve høj og personlig service og det bedste stykke kvalitetsarbejde, når du får efterset dine bremser på vores værksted.

Kontakt os allerede nu og book en tid til dit næste bremseservice i på vores autoværksted i Nordsjælland ved at ringe på telefon 40 20 14 22.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.