Gratis lånebil

Vi er et autoværksted med lånebil. Du får altså en lånebil stillet til rådighed helt kvit og frit, når du får lavet reparationer hos os. Det eneste du selv skal betale er brændstoffet og eventuelt en selvrisiko.

Det betyder, at du stadig har friheden ved en bil, selvom din egen er til reparation på vores service-værksted, og at din hverdag blot skal fortsætte, som den plejer.

Vi stiler efter, at reparationen af din bil bliver foretaget så hurtigt som muligt. I mellemtiden kører du afsted i din gratis lånebil, og så skal du bare glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted så god som ny.

Kontakt os og fortæl os om den reparation, du ønsker at få udført på din bil. Du kan læse mere om de mest almindelige reparationer nedenfor. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 20 14 22.

Autoværksted med lånebil og en rigtig god serviceoplevelse

Hos Profil Autoteknik i Hornbæk lægger vi stor vægt på, at du altid får personlig og behagelig betjening, når du kommer ind på vores værksted.

Det vigtigste for os er, at du altid får den bedste oplevelse. Det er også derfor, at vi blandt andet vælger at stille en gratis lånebil til rådighed for dig under reparationsperioden.

Ud over det foretager vi os aldrig noget, uden at vi har underrettet dig først. Derfor vil du aldrig opleve ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning, og du kan føle dig helt tryg ved at overlade din bil til vores dygtige medarbejdere.

Uanset hvilken bil du har, ved vi, hvordan vi får den køreklar igen. Vi hjælper dig med små som store reparationer som for eksempel udskiftning og reparation af kobling, gearkasse, bremser og motor.

Kom ind med din bil på vores værksted og kør afsted herfra i din gratis lånebil

Du er altid velkommen til at komme forbi vores autoværksted i Hornbæk og tage en uforpligtende snak om reparationen af din bil og vores gratis lånebiler.

Har du spørgsmål, inden du besøger os, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 20 14 22.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.