Pæreskift bil

Kom ind til os og lad os udskifte dine autopærer, så du slipper for at bruge tid på det selv. Vi tilbyder altid pæreskift på bil til en god pris.

Dine autopærer er vigtige for din og andres sikkerhed. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få dem udskiftet, hvis de stopper med at virke.

Sommetider kan en udskiftning af en autopære godt være besværligt, hvis det ikke umiddelbart er ligetil at komme til pæren. Derfor er du altid velkommen til at komme ind til os og lade os udskifte din autopære – det koster dig kun 150 kroner for en standardpære.

Kig forbi vores autoværksted i Nordsjælland og få pæreskift på bil nemt og hurtigt. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os på telefon 40 20 14 22

Har du styr på dine lovpligtige autopærer?

Hvis din bil ikke har monteret de lovpligtige autopærer, eller hvis autopærerne er defekte og derfor ikke længere lyser, risikerer du at få en bøde på 1.000 kroner.

Ud over det er det farligt, hvis du kører uden det korrekte lys tændt på din bil. Både for dig, dine medpassagerer og andre trafikanter.

Virker dine bremselys for eksempel ikke i en situation, hvor du må lave en hård opbremsning, bliver det sværere for bilerne bag dig at se, at du bremser. Det øger din risiko for færdselsuheld.

Derfor er det vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på, om dine autopærer behøver at blive udskiftet, så din og andres sikkerhed aldrig bliver kompromitteret.

Sådan tjekker du nemt din bils autopærer – uden at skulle stige ud af bilen

Vil du tjekke for eksempel dine bremselys, kan det være svært at gøre det selv. Dog er der en nem måde, du selv kan tjekke alle din bils autopærer på; næste gang du holder foran for eksempel en butiksrude, kan du bakke op til den, så du ser dine baglygters refleksion i facaden i dit bakspejl. Det sammen kan du gøre med alle de andre lygter i din bil.

Opdager du, at du har brug for pæreskift bil, ringer du bare til vores værksted og får en tid på telefon 40 20 14 22, og så er du garanteret, at din bils autopærer overholder loven, og at din sikkerhed er i top.

Sidebar

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 14 22, eller via formularen herunder.

Vores åbningstider er hverdage kl. 08.00 – 16.00. Onsdag lukker vi 15.30
Der frokostlukket kl. 12.00 – 12.30.

Tidsbestilling hverdage kl. 13.00 – 15.00

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.